textour2023

Terug naar programma

13 mei

St. Korneel

Locatie: Stadsbrouwerij 013 - Piushaven 1

St. Korneel is een slow-fashion brand die de missie heeft om een glimlach op jouw gezicht te geven én kledingverspilling tegen te gaan. Sara en Sterre van St. Korneel doen dit door het maken van stijlvolle en unieke Oudfits die variëren in materiaal, kleur en print. Zij geloven dat als jij draagt wat jou blij en uniek maakt, je bewustere aankopen doet en je kleding langer houdt.

Naast de Oudfits die zij ontwerpen, faciliteren zij sessies om bewustwording over de kledingindustrie te creëren.

Tijdens drie verschillende workshops geeft Sterre jou een kijkje in de denk- en werkwijze van St. Korneel. Dit doet ze door actieve workshop-technieken in te zetten en het delen van St. Korneels verhaal.

 

Benieuwd geworden? Dan ziet Sterre je graag op 13 mei!

Tot dan!

Sessie 1:

Duur 1 uur, start 12.00u 
Doel: Verbinden, doen en delen.O
pbouw: Bouw (met LEGO) en deel wat kleding met jou doet.

Sessie 2:

Duur 1 uur, start 14.00u
Doel: Verbinden, doen en delen.
Opbouw: Creëer jouw eigen moodboard waarin jij de waarde van kleding voor jou laat zien. 

Sessie 3:

Duur 1 uur, start 16.00u
Doel: Verbinden, doen en delen.
Opbouw: Bouw (met LEGO) en deel hoe jij denkt dat Tilburg kledingverspilling kan tegen gaan.


Get to know
Saar & Ster

Hi! Wij, Sara & Sterre zijn trotse founders van St. Korneel en dragen met alle liefde de Oudfits. Een idee dat is ontstaan tijdens een gezellige avond bijkletsen onder het genot van een heerlijk wijntje. Het bleef niet lang bij ‘een leuk idee’, maar ontwikkelde zich al snel tot een concrete business. Naast dat wij met onze onderneming een gezamenlijk doel nastreven, hebben we ook individueel onze kwaliteiten en ambities. We stellen ons graag persoonlijk aan jullie voor.

Sara is de creatieve praktica. Zij heeft een achtergrond in trendonderzoek en conceptontwikkeling. Creatieve ideeën weet ze te vertalen naar mooie producten. De Oudfits die jij gaat dragen, heeft zij met de hand gemaakt. De leukste uitdaging die er is, is om datgene wat al bestaat een nieuwe en verrassende wending te geven. Zin om ideeën te sparren? Hit Sara up!

Sterre zal je herkennen aan de vraag die zij altijd stelt ‘Waarom?’. Binnen St. Korneel is zij degene met het oog op de toekomst. Het ontwikkelen van een lange-termijn visie en het creëren van een brand zijn haar op het lijf geschreven. Samen nadenken over hoe we de wereld een beetje mooier kunnen maken? Hit Sterre up!

Volg deze deelnemer via
Website
textour2023

Wil jij meedoen?

Meld je dan snel aan

Je krijgt van ons een bevestigingsmail met daarin alle informatie.

Dit evenement kost €5,00 of lever een herbruikbaar kledingstuk in voor La Poubelle